Plannen en organiseren is mijn ding. Ik ben er goed in en doe het graag, want het brengt me altijd veel voldoening als ik krijg wat ik wil door ergens hard voor te werken. Bij de meeste dingen in mijn leven komen deze eigenschappen goed van pas, maar er is één ding waarbij het me enorm tegenwerkt — laat dat nou net mijn allergrootste wens zijn.

Ik wil moeder worden.

Al zo lang ik me kan herinneren wil ik niets liever dan een groot gezin waar ik voor mag zorgen. Het begin is er, want ik ben op jonge leeftijd getrouwd met Lars en we doen er alles aan om mijn… eh onze wens in vervulling te laten gaan.

Of nou... Dat was wat ik dacht, totdat ik een pikant berichtje op Lars’ telefoon ontdek en mijn wereld op zijn kop wordt gezet. Die controle waar ik zo dol op ben? Pats-boem-weg. Ze zeggen wel eens dat een kat in het nauw rare sprongen maakt. In dit verhaal ben ik die kat. Ik had alleen nooit verwacht dat ik met mijn rare sprong in de armen zou belanden van een man die niets te verliezen heeft, terwijl ik op het punt sta om alles te verliezen wat me lief is.

Thema's: religie, BDSM, (onvervulde) kinderwens, seksualiteit

Dit verhaal bevat expliciete seksscènes en is niet geschikt voor lezers onder de 18 jaar!

Klik op het hoofdstuk om mee te lezen!


Kleine Lettertjes

❀ Dit verhaal staat TIJDELIJK online en zal daarna enkel te koop zijn via de reguliere verkoopkanalen. Berichtjes die daarna worden gestuurd met de vraag over waar het verhaal opeens gebleven is worden niet langer beantwoord. Er wordt tijdig aangekondigd wanneer het verhaal offline gaat en als iemand het daarna nog wil lezen, dan kan het (e)boek aangeschaft worden of via Kobo Plus worden gelezen.
❀ Online-verhalen zijn niet geredigeerd, wat betekent dat er foutjes in kunnen staan. Deze mag je me uiteraard altijd doorgeven
❀ Reacties via social media of privéberichtjes worden heel erg gewaardeerd.