Chapter Nine

 

Deze keer ben ik degene die hem op sleeptouw neemt, als we met onze handen in elkaar verstrengeld richting zijn slaapkamer lopen. Het is nog steeds een aparte gewaarwording dat ik me zo comfortabel voel bij iemand die ik tot een paar uur geleden nog nooit had ontmoet.
'Wat eh… wat wil je doen?' vraag ik met een lichte twijfel, wanneer we zijn slaapkamer bereiken. Ik ben me opeens ontzettend bewust van mijn onervarenheid en begin me af te vragen of ik wel in staat ben om hem af te leiden. Ik hoop maar dat hij dat sleeptouw vlug weer overneemt. 'Hoe kan ik je het beste afleiden?'
'Dat is een gevaarlijke vraag.' Hij lacht in ieder geval weer, ook al is het slechts een minimaal lachje, waarbij zijn mond amper beweegt. 'Zijn er dingen die je absoluut niet zou willen?'
Dat is waarschijnlijk een nog gevaarlijkere vraag, aangezien ik door mijn gebrek aan ervaring helemaal niet weet welke keuzes er bestaan. Er zijn vast bepaalde handelingen - of hoe ik het ook moet noemen - die ik niet aan mijn repertoire toe wil voegen, maar ik kan niets specifieks bedenken.
'Ik eh…' Ik giechel een beetje, plots toch een tikkeltje nerveus. Daarnaast schaam ik me nogal, omdat ik overduidelijk een groentje ben. 'Ik denk niet dat ik die vraag kan beantwoorden.'
'Oké.' Zijn lach wordt al een klein beetje breder. Hij neemt plaats op de rand van het bed - zo ongeveer recht voor mijn neus - en gebaart naar het om mijn lichaam gewikkeld laken. 'Begin maar eens met dat weg te halen.'
Ik slik en knik haastig, met een licht gevoel van ongemak. Hij heeft vrijwel alles al gezien en ik schaam me niet voor mijn lichaam, maar het voelt nu een beetje alsof ik een striptease voor hem op moet gaan voeren of zo.
Toch laat ik het laken vrij snel achter me op de grond vallen en ondertussen blijf ik in zijn ijsblauwe ogen kijken, in de hoop dat me dat enigszins kalmeert. Het werkte eerder al en nu heeft het weer een positief effect op mijn zelfvertrouwen, want de manier waarop hij naar me kijkt… ik zou willen dat iemand - dat zou dan Lars moeten zijn - elke dag zo naar me kijkt.
'Dat ook.' Hij doelt op mijn slipje, het enige kledingstuk dat hij vanavond nog niet van mijn lichaam verwijderd heeft.
Ik besluit er niet te veel over na te denken, mijn duimen onder de stof te steken, in een vlugge beweging voorover te bukken en mijn slipje mee naar beneden te trekken. O shit, dit is toch wel ongemakkelijk, al helemaal omdat hij totaal niet probeert te verbergen dat hij me overal - en dus ook daar - bekijkt.
Hij knijpt zijn ogen een beetje samen en gaat met het puntje van zijn tong langs zijn lippen, terwijl zijn ogen over mijn gehele lichaam glijden. 'Jij bent de beste afleiding die er bestaat.'
Ik hield blijkbaar de hele tijd mijn adem in, maar bij het horen van die woorden laat ik opgelucht de lucht uit mijn longen lopen.
'Kom hier.' Hij wijst naar de vloer vlak voor de plek waar hij zit en schuift zijn benen uit elkaar, zodat hij wijdbeens op het bed zit. 'Op je knieën.'
Ik doe vrij snel wat hij zegt, omdat ik merk dat het beter is voor mijn zenuwen om er niet te veel over na te denken. Binnen een paar seconden zit ik op mijn knieën voor zijn neus, nieuwsgierig en licht huiverig voor wat er gaat gebeuren.
'Trek mijn kleren uit.' Terwijl hij dat zegt, trekt hij zelf al zijn zwarte hemd uit, waardoor het meteen duidelijk is dat hij op zijn broek doelt.
Dit is al meteen iets heel simpels wat ik nog nooit gedaan heb, op het uittrekken van Deans overhemd eerder vanavond na. Zowel Lars als ikzelf trekken altijd onze kleren zelf uit.
Wederom laat ik mijn angstgedachten niet de overhand nemen en ga ik aan de slag met het losmaken van de gulp van zijn broek, alsof het een doodnormale handeling is. Het is ook niet zo dat het moeilijk is of zo, maar ik ben vooral nerveus voor wat ik eronder aan ga treffen.
Zodra ik de gulp van zijn broek open heb gemaakt, duwt hij zichzelf al omhoog, zodat ik de stof slechts over zijn heupen hoef te schuiven. Ik twijfel even of ik meteen zijn boxershort ook mee moet uittrekken, maar door die twijfel besluit ik om het niet te doen.
O god, misschien had ik het beter wel kunnen doen, want nu maak ik de drempel voor mezelf alleen maar hoger. Mijn handen beginnen al een beetje te trillen en mijn ademhaling verhoogt, bij het zien van de omtrek van zijn harde penis in zijn boxershort.
Ik heb dit nog nooit bij Lars gezien - en dat klinkt misschien gek, maar we hebben altijd seks in het donker - dus ik weet eerlijk gezegd niet of het groot, klein of gemiddeld is. Ik weet alleen dat ik er van schrik en een beetje in paniek raak.
'Je hebt toch wel al eens seks gehad, of niet?' vraagt Dean als ik er waarschijnlijk veel te lang over doe.
'Ja,' antwoord ik met een schorre stem. Verdomme, mijn keel is opeens ontzettend droog. 'Maar ik… niet zo. Ik eh… ik weet even niet… sorry.'
Hij kantelt - met zijn vingers onder mijn kin - mijn hoofd naar achteren, zodat onze ogen elkaar ontmoeten. Ik schaam me dood en ik heb het gevoel alsof ik nu faal, omdat ik hem overduidelijk niet kan geven wat hij wil.
'Blijf mij maar aankijken, oké?'
Ik antwoord zachtjes oké en probeer te slikken, maar dat is nog behoorlijk lastig. Aan zijn bewegingen te zien is hij nu zelfs zijn boxershort aan het uittrekken en de gedachte dat hij nu geheel naakt voor mijn neus zit… het laat mijn hart zo snel kloppen dat ik even bang ben om zometeen flauw te vallen.
'Geef me je handen.'
Ik breng voorzichtig mijn handen omhoog en hoop maar dat ze niet te erg trillen, wanneer hij ze in zijn eigen handen neemt. Ik probeer enigszins normaal te blijven ademhalen - wat voor geen meter lukt - wanneer hij ze vervolgens, samen met zijn eigen handen, om zijn geslachtsdeel plaatst.
Oké, dit is anders dan ik verwacht had. Ik heb Lars ooit eens eenmalig daar aangeraakt - omdat het te lang duurde voordat hij mijn opening vond - maar dat voelde… minder hard of zo.
Deans handen - met de mijne eronder - beginnen op een langzaam tempo omhoog en omlaag te bewegen. Hij haalt even later een van zijn handen weg en legt hem tegen de zijkant van mijn hoofd. Ondertussen blijft hij met zijn andere hand mij begeleiden in hoe hij aangeraakt wil worden.
'Durf je nog een stap verder te gaan?'
In eerste instantie begrijp ik zijn vraag niet meteen, omdat ik dacht dat ik wel duidelijk was dat ik echt wel verder dan dit wil gaan. Ik knik daarom vrij snel, maar wanneer hij vervolgens mijn kaak vastpakt en zegt dat ik mijn mond open moet doen, raak ik alsnog lichtelijk in paniek.
'Dat heb ik nog nooit gedaan,' zeg ik bijna fluisterend.
'Dit ook niet, toch?' Hij kijkt even naar beneden en pas dan komt het besef binnen dat hij mijn handen helemaal niet meer vasthoudt. In een automatische reactie laat ik mijn blik ook naar beneden afglijden, om te zien wat ik in mijn handen heb.
O mijn god. Al zou ik het durven, dit past toch nooit in mijn mond?!
'Luister, Nina. Ik heb niet het gevoel dat jij iets zult doen wat je echt niet wil…'
Waarom blijf ik eigenlijk mijn handen bewegen, alsof ik weet wat ik doe? Ik heb helemaal geen idee wat ik aan het doen ben.
'Maar ik ga je wel een beetje pushen. Dus als je iets echt niet wil, dan moet je het zeggen.'
Ik knik, al lijk ik mijn blik opeens niet meer los te kunnen krijgen van het lichaamsdeel dat ik op en neer blijf bewegen. Ik vraag me af of hij dit daadwerkelijk fijn vindt, of dat hij mij dit laat doen - me laat klungelen - zodat ik wat meer zelfvertrouwen krijg.
'Doe je mond open,' herhaalt hij weer.
Ik laat mijn kaak voorzichtig een beetje zakken en merk meteen dat mijn ademhaling razendsnel omhoog schiet. In mijn hoofd hoor ik een stemmetje dat paniekerig aan me vraagt waar ik in godsnaam mee bezig ben, maar dat probeer ik te negeren.
'Adem door je neus. Ik wil niet dat je stikt.'
Stikken? O god, is dat mogelijk?
Met zijn rechterhand - die zich aan de achterzijde van mijn hoofd bevindt - trekt hij me langzaam wat dichterbij en zijn linkerhand voegt zich weer bij mijn handen, zodat hij zijn geslacht in positie kan brengen, recht voor mijn mond.
Blijkbaar ga ik dit echt doen, want een kort moment later raken mijn lippen al het topje van zijn eikel. Dat mijn hartslag inmiddels voelbaar is in mijn keel, is niet echt bevorderend voor hetgeen ik ga doen.
Ik open mijn mond nog wat verder en probeer de hele tijd eraan te denken dat ik moet ademhalen door mijn neus. Vervolgens besluit ik om mezelf maar gewoon over deze drempel heen te gooien, zodat ik er vanaf ben. Het is niet zo dat ik dit niet wil doen, maar ik ben gewoon ontzettend bang voor allerlei dingen.
Ik ben bang dat ik het niet kan, of er niet goed in ben.
Ik ben bang dat ik het ontzettend smerig ga vinden.
Ik ben bang dat hij in mijn mond klaar gaat komen en ik dat vervolgens door moet slikken.
Toch weet ik me over al die dingen heen te zetten en laat ik mijn lippen verder langs de schacht van zijn penis glijden, totdat ik het gevoel heb dat ik echt niet meer verder kan. Ik proef meteen iets ziltigs, waarvan ik niet kan zeggen dat ik het smerig vind, maar lekker is het ook niet.
Ik sluit mijn ogen, adem zo kalm mogelijk in via mijn neus en begin vervolgens mijn hoofd langzaam naar voor en naar achteren te bewegen, op dezelfde manier als hoe ik hem zojuist met mijn handen aan heb geraakt.
Om te voorkomen dat mijn speeksel uit mijn mond loopt - want dat gevoel krijg ik de hele tijd - probeer ik mijn lippen zo stevig mogelijk om hem heen te sluiten. Ik kan alleen maar hopen dat ik het enigszins goed doe, maar aan Deans scherpe ademhaling te horen vindt hij hetgeen ik doe wel prettig.
'Shit, Nina… dat is echt fucking lekker…' Zijn stem is zacht, laag en bijna kreunend.
Die bevestiging en de toon waarop die woorden zijn mond verlaten, zorgen ervoor dat ik zelf ook weer een beetje opgewonden raak, puur en alleen omdat ik merk dat ik hem opwind. Ik verhoog mijn tempo en raak steeds enthousiaster.
Ik voel zelfs een lichte vlaag van teleurstelling, wanneer hij me aan mijn haren terugtrekt en ik genoodzaakt ben om mijn mond van hem los te maken. Ik open mijn ogen weer en hef mijn hoofd, zodat ik hem weer aan kan kijken. ’Wat?!’ O shit, ik klink behoorlijk beledigd.
'Rustig aan,' lacht hij, op een manier waarvan ik tien minuten geleden niet verwacht had dat ik dit vanavond nog bij hem zou zien. Zijn vingers zijn nog steeds verstrengeld in mijn haren en hij trekt me omhoog, zodat mijn gezicht vlak voor de zijne komt. 'Ik wil niet meteen in je mond klaarkomen.'
O zo. Daar ben ik eerlijk gezegd wel blij om, want ondanks dat ik dit best leuk - al vind ik het ook nogal gek dat ik me er zo bij voel - vond om te doen, gaat me dat net weer een stapje te ver.
'Ben je nog steeds oké?'
Ik knik vrij snel, want ik voel me meer dan prima. 'Dat was… niet zo erg.' Ik wilde bijna zeggen dat ik het leuk vond, maar dat vind ik nog net iets te beschamend.
'Mooi zo.' Hij drukt zijn lippen tegen de mijne en draait zijn tong langs de mijne — die waarschijnlijk nog steeds naar hem smaakt. 'Ga op het bed zitten. Op je handen en knieën.'
Ik frons mijn wenkbrauwen heel even, omdat ik niet begrijp hoe hij me precies op zijn bed wil hebben. 'Wat?'
Zijn mond verplaatst zich naar mijn oor en hij fluistert vervolgens: 'Ik wil je van achteren.' Hij laat mijn haren los en komt overeind van het bed, om richting het nachtkastje naast zijn bed te lopen.
Van achteren? O god. Hij bedoelt toch niet… in mijn kont? Dat is iets wat ik absoluut niet wil, maar ik durf er niet meteen iets van te zeggen - want misschien bedoelt hij dat helemaal niet - omdat ik dit moment niet wil verpesten.
Ik houd daarom mijn mond en kruip nerveus op mijn handen en knieën op het matras van zijn bed. Ondertussen houd ik Dean vanuit mijn ooghoeken in de gaten, waardoor ik kan zien dat hij een condoom omdoet. Stiekem hoop ik dat dat ding per ongeluk scheurt of zo, want ondanks dat ik hem dit niet opzettelijk aan wil doen, zou ik het niet erg vinden als er een ongelukje gebeurt, waardoor ik alsnog zwanger raak.
Wanneer hij op zijn knieën achter me komt zitten, slaat de paniek toch opeens toe en kan ik mijn mond niet langer dicht houden. 'Niet in mijn kont, alsjeblieft! Dat wil ik niet…'
Ik schaam me meteen en mijn wangen worden loeiheet, al helemaal wanneer ik hem hoor lachen. 'Dat was ik ook niet van plan, maar je brengt me nu wel op ideeën…' Hij slaat zijn vlakke hand tegen mijn billen en doorboort zijn vingers behoorlijk hard in mijn vlees, waardoor ik van schrik mijn rug hol trek. 'Je hebt een heerlijke kont, Nina.'
Shit, dit is beschamend en ik kan niets anders doen dan schaapachtig lachen.
'Maar maak je geen zorgen. Ik zal 'm met rust laten.'
Gelukkig.
Ik grijp het dekbed onder me vast en mijn lichaam heeft de neiging om meteen in elkaar te zakken, wanneer hij vervolgens - zonder enige aankondiging - diep en hard bij me naar binnen stoot. 'O shit! Kon je me niet even waarschuwen?' gooi ik er ontsteld uit. Ik ben het helemaal niet gewend dat dit soort dingen zo snel gaan.
'Niet nodig.' Hij grijpt met zijn beide handen mijn heupen stevig vast en trekt me een stukje naar achteren, zodat hij nog dieper in mijn binnenste komt. Ik weet het niet of het daadwerkelijk mogelijk is, maar het voelt alsof hij mijn baarmoeder zojuist raakte. 'Je was er al klaar voor.'
Ik wil hem zeggen dat hij dat helemaal niet kan weten, maar zodra hij begint te bewegen ben ik vergeten dat ik überhaupt iets wilde zeggen. Mijn ademhaling hapert en ik heb het gevoel alsof mijn hele lichaam in brand staat. Het kost me opeens ontzettend veel moeite om mijn eigen gewicht op mijn handen te dragen.
Hij bouwt zijn tempo langzaam op, waardoor ik even de tijd krijg om aan zijn grootte te wennen. Het doet geen enkel moment pijn, maar het voelt in het begin wel een beetje onwennig, omdat het totaal niet te vergelijken is met hoe ik seks tot nu toe ervaren heb.
Daarnaast is dit nu al de langste vrijpartij die ik ooit heb gehad, aangezien Lars waarschijnlijk al lang zijn hoogtepunt bereikt zou hebben.
Zowel het tempo als de kracht van zijn stoten worden vrij snel opgebouwd en ik houd het uiteindelijk niet meer vol om mezelf op mijn handen omhoog te houden. Ik zak daarom op mijn ellebogen en druk mijn gezicht - maar vooral mijn mond - weg in het dekbed onder me. Elke keer wanneer hij diep in me stoot heb ik namelijk de neiging om te kreunen, maar dat wil ik niet aan hem laten horen, bang dat ik hem afleid.
Hij verplaatst zijn linkerhand naar mijn buik en grijpt met zijn rechterhand mijn haren vast, om me vervolgens snel en ruw omhoog te trekken. Er komt een soort schreeuw uit mijn mond, deels omdat hij me een klein beetje pijn doet, maar vooral omdat ik hier verrassend van geniet.
'Lekker?' hijgt hij vlak naast mijn oor.
Ik knik meteen, want zelfs de pijn is heerlijk.
'Wil je nog harder?'
Mijn ogen schieten even paniekerig naar de zijne, omdat ik geen idee had dat het nóg harder kon. Ik knik echter wel, want ik ben nieuwsgierig naar wat hij nog meer in petto heeft.
Hij trekt mijn armen een beetje naar achteren en duwt mijn bovenlichaam naar voren, waardoor ik weer voorover dreig te vallen. Hij houdt echter mijn beide ellebogen vast om dat te voorkomen en stoot vervolgens meermaals hard en snel bij me naar binnen.
Ik krijg niet eens meer de kans om adem te halen en al snel zie ik letterlijk sterretjes voor mijn ogen. Holy shit. Dit is op een bizarre manier heerlijk, ook al weet ik zeker dat ik hierdoor geen orgasme zal krijgen. Ik ben zelfs even bang dat ik mijn bewustzijn ga verliezen als hij dit te lang volhoudt.
Hoe kan hij dit zelf in godsnaam zo lang volhouden?
Ik ben enigszins opgelucht - omdat ik helemaal buiten adem ben - wanneer zijn tempo uiteindelijk weer wat vertraagt. Hij trekt me aan mijn ellebogen naar achteren, zodat mijn rug tegen zijn bovenlichaam plakt. Ik voel dat we beiden zeiknat zijn van het zweet en ik kan me niet herinneren dat ik ooit eerder getranspireerd heb tijdens de seks. Het is er ook nog nooit eerder zo intensief aan toe gegaan.
Mijn ellebogen worden losgelaten, waardoor mijn armen meteen slap langs mijn lichaam naar beneden vallen. Ik laat de achterzijde van mijn hoofd tegen zijn schouder rusten en sluit mijn ogen, terwijl hij op een rustig, maar gestaag tempo door blijft stoten tot diep in mijn binnenste.
O god. Ik wil dit elke dag.
Zijn handen beginnen me meteen weer te betasten en ik voel het vuur binnenin mij weer ontwaken. Ondanks dat ik volledig op ben, lijkt mijn lichaam nog wel in te zijn voor meer. Ik kan op de een of andere manier geen genoeg van hem krijgen, omdat hij precies weet hoe en waar hij me aan moet raken.
'Ik wil dat je nog een keer klaarkomt, Nina.' Zijn mond bevindt zich vlakbij mijn oor en ik voel zijn tong over de bezwete huid van mijn hals gaan. 'Lukt dat?'
'Hm-hm,' hum ik zonder twijfel. Waar ik eerder vanavond nog twijfelde of ik wel in staat was om nóg een orgasme kon bereiken, weet ik nu opeens zeker dat het wel lukt. Ik ben namelijk alweer bijna zover.
'Ik wil horen hoe lekker je het vindt…' Terwijl hij dat zegt, raakt hij me precies op de juiste plaats aan, waardoor ik snel en scherp inadem. 'En kijk me godverdomme aan als ik je neuk.'
Het liefst sprak ik hem nu aan op zijn gevloek, maar dit lijkt me niet het juist moment daarvoor. Daarnaast heb ik wel even iets anders aan mijn hoofd, want mijn orgasme staat op het punt om me helemaal omver te blazen.
Ik til mijn zware oogleden omhoog en weet ze op zijn ijsblauwe ogen te richten, al is mijn zicht momenteel zo glazig dat ik amper iets zie. 'Ik… kom… al… bijna, ' hijg ik, zonder ook maar een moment na te denken over wat er allemaal uit mijn mond komt. 'Ik… ah shit… Dean…'
Mijn ogen dreigen weer dicht te vallen en ik wil mijn hoofd naar achteren kantelen, maar Dean grijpt ruw mijn kaak vast en trekt mijn gezicht weer vlak voor het zijne. 'Ogen. Open,' gromt hij diep vanuit zijn keel.
Zijn vingers brengen me vervolgens naar het meest heerlijke orgasme van deze hele avond. Mijn hele lichaam trilt en schokt, terwijl hij met een paar krachtige stoten zelf ook zijn hoogtepunt bereikt. Zonder een hoge ah, maar met een zware, bijna dierlijke grom, die ik tot diep in mijn lichaam voel en een extra sensatie toevoegt aan mijn spectaculaire orgasme.
Shit. Ik ben bang dat ik nooit meer zulke geweldige seks ga hebben, dus ik hoop maar dat ik hier in gedachte nog lang op kan teren.