HOOFDSTUK 18

Isabel

Ik spuug de restjes tandpasta uit in de wasbak en spoel mijn mond met schoon water. Twee rooddoorlopen ogen kijken me vanuit de spiegel aan, al weet ik niet goed of dat door de alcohol veroorzaakt is of door de gebeurtenissen van vanavond.
Het beeld van een levenloze Maya, bungelend aan een touw, lijkt voor eeuwig op mijn netvlies gebrand te zijn. Daarnaast zit me nog iets dwars, want James heeft het briefje - dat om Maya’s nek geknoopt was - meegenomen en ik heb gezien wat erop stond.
Ik hoop dat ze het waard was.
Ik herkende het handschrift meteen, in een oogopslag, maar dat durfde ik niet tegen James te vertellen. Hij was overduidelijk woedend - wat natuurlijk geheel terecht is - en dat was duidelijk voelbaar in hoe hard hij opeens in mijn hand kneep. Het maakte me doodsbang.
Bang voor wat hij zal doen met de persoon die dit op zijn geweten heeft, wanneer hij erachter komt wie zijn hond heeft vermoord. De kans dat diegene nog een lang en gelukkig leven zal leiden, is waarschijnlijk nihil.
Daarnaast ben ik vooral bang voor wat mij te wachten staat, wanneer hij weet wie dit op zijn geweten heeft. Ik heb namelijk een zeer sterk vermoeden dat de tekst over mij gaat en dat ik indirect medeverantwoordelijk ben voor wat er met Maya gebeurd is. Dit was namelijk nooit gebeurd, wanneer hij mij niet had leren kennen.
Dit was nooit gebeurd, wanneer ik niet zo dom was om ooit naar Puerto Rico te verhuizen en met Sebastian samen te gaan wonen. Ik had nooit, maar dan ook echt nóóit verwacht dat Sebastian tot zoiets zieks in staat kon zijn.
Blijkbaar heb ik een bizar zwak voor psychopaten of zo. De ene vermoorde vandaag een mens en de andere een hond. Want ja… dat ik een zwak voor James heb - ik ben zelfs bang dat het veel meer dan dat is - kan ik na vanavond echt niet meer ontkennen.
Ik open de deur van de badkamer en wanneer ik de slaapkamer betreed, zie ik al meteen dat James nog steeds op het balkon zit met wederom een sigaret tussen zijn vingers. Hij zit daar al sinds we hier twee uur geleden zijn aangekomen, de ene na de andere sigaret rokend, zonder nog een woord met mij te wisselen.
Ik schuif de grote, glazen deur naar het balkon open en loop op mijn tenen naar buiten. De warme buitenlucht vormt een groot contrast met de gekoelde lucht in de kamer, dus ik sluit de deur zo snel mogelijk weer om de twee luchtstromen niet met elkaar te vermengen.
Zodra de rookwalm van zijn sigaret mijn neusholten kriebelt, voel ik de neiging om iets over zijn rookgedrag te zeggen, maar ik weet me nog net in te houden. Zijn humeur is al niet optimaal en ik ben niet van plan om het nog slechter te maken.
'Blijf je hier de hele avond zitten?' vraag ik voorzichtig.
Misschien moet ik hem gewoon met rust laten, maar ik heb in de afgelopen twee uur gemerkt dat ik nu liever niet alleen ben. Het onrustige gevoel in mijn lichaam is weer duidelijk aanwezig en ik begin de controle over mezelf steeds meer te verliezen.
'Ga gewoon slapen.' Het is een keiharde afwijzing en mijn hart zinkt in mijn schoenen. Zijn toon is bot, alsof ik hem lastigval en hij niet op mijn aanwezigheid zit te wachten. Hij kijkt verdomme niet eens naar me.
'Oké, het spijt me,' antwoord ik met een piepstemmetje en ik wil me weer omdraaien om terug naar binnen te lopen.
'Isabel,' zucht hij en vervolgens blijft het een paar seconden stil. 'Kom hier.'
Ik draai mijn hoofd en zie dat hij het laatste restje van zijn sigaret in de asbak - die inmiddels geheel gevuld is met peuken - uitdrukt. Hij strekt zijn arm vervolgens in mijn richting en zegt nogmaals dat ik naar hem toe moet komen.
'Ik wil je niet lastigvallen,' mompel ik, terwijl ik langzaam en onzeker naar hem toe schuifel.
'Jawel, dat wil je wel.' Hij grijpt mijn linkerhand vast en trekt me in een harde ruk dichterbij. Het voelt zwaar ongemakkelijk dat hij vervolgens overduidelijk naar mijn polsen kijkt, waarschijnlijk om te controleren of ik mezelf niet gesneden heb. 'Jij mag me altijd lastigvallen.'
Ik sla mijn ogen neer en lach zwakjes; ik weet me niet echt een houding te geven. De hevigheid waarin mijn gevoelens voor hem ineens zijn toegenomen is behoorlijk beangstigend en ik weet niet goed hoe ik daar mee om moet gaan.
Ik loop weer eens veel te hard van stapel. Dat doe ik elke keer en ik had me voorgenomen om dat niet meer te doen — missie mislukt.
Hij laat mijn handen weer los en ik zie vanuit mijn ooghoek dat hij de ceintuur van de witte badjas - van het hotel - die ik draag vastpakt.
'Wat doe je?' vraag ik enigszins verschrikt, wanneer hij aan de ceintuur trekt en daarmee de knoop losmaakt. Ik werp meteen een blik om me heen - aangezien we buiten staan en ik hier niets onder draag - maar het lijkt er niet op dat iemand me hier kan zien.
'Waar lijkt het op?' Hij trekt de ceintuur door alle lusjes en legt hem vervolgens op zijn schoot. De randen van mijn badjas vallen open en hij omklemt mijn ontblote borst met zijn grote hand.
'Jamie, ik…' Ik adem snel en diep in, omdat zijn duim over mijn harde tepel streelt. 'Ik ben niet echt in de stemming.' Die woorden komen nogal ongeloofwaardig uit mijn mond, omdat mijn lichaam het niet helemaal met mijn verstand eens lijkt te zijn.
Hij laat mijn borst los en glijdt met zijn hand over mijn buik naar beneden, totdat hij bij de plek tussen mijn benen uitkomt en zonder enige aarzeling een vinger in me duwt. Mijn knieën knikken heel even en ik moet zijn schouder vastpakken om overeind te blijven. 'Je bent wel erg nat voor iemand die niet in de stemming is,' murmelt hij, terwijl hij zijn vinger dieper in me duwt. 'Heel erg nat…'
Zijn blik is behoorlijk donker en het feit dat hij de ceintuur van mijn badjas op zijn schoot heeft gelegd, maakt me bang voor wat hij gaat doen. 'Ga je me pijn doen?' vraag ik met een trillende stem.
'Nee, schatje…' Hij drukt zijn lippen tegen mijn buik, vlak onder mijn navel, en begint zijn vingers langzaam in en uit me te bewegen. 'Vanavond niet.'
Mijn ademhaling stokt en ik wil uit paniek een stap naar achteren zetten, wanneer ik merk dat zijn lippen steeds verder over mijn buik naar beneden afdalen. Hij houdt me echter tegen, door met zijn andere hand mijn billen vast te grijpen en me dichter naar zich toe te trekken.
Ik kan spontaan niet meer nadenken, wanneer zijn mond tussen mijn benen belandt en ik zijn tong op mijn meest gevoelige plekje voel. De spanning in mijn onderbuik schiet meteen omhoog. 'Jamie,' kreun ik zachtjes, terwijl ik het steeds warmer en warmer krijg. 'Ik… O god, ik…' Ik weet niet eens wat ik wil zeggen, want zodra ik mijn mond open, ben ik het alweer vergeten.
'Wat?' Zijn mond laat me los en ik word spontaan chagrijnig, omdat mijn hoogtepunt steeds meer begon te naderen. Het lome tempo waarmee zijn vingers in me bewegen, is absoluut niet voldoende om me over het randje te tillen. 'Volgens mij wilde je iets zeggen.'
'Je plaagt me,' jammer ik. Ik beweeg wanhopig mijn heupen naar voren, in de hoop dat hij dan verder gaat met waar hij mee bezig was.
Het levert me alleen een gemeen lachje op. 'Je wilde zeggen dat je bijna kwam.'
Ik draai gegeneerd mijn hoofd weg, omdat hij best wel eens gelijk kan hebben. Ik vind het echter gênant om zoiets toe te geven. Al helemaal omdat mijn lichaam anders - veel heftiger - op hem reageert, in vergelijking met hoe ik normaal gesproken reageer als ik door een man word aangeraakt. 'Nee, helemaal niet.'
'Lieg niet tegen me.' Hij duwt zijn vingers nog dieper in me en doorboort met zijn andere hand hardhandig het vlees bij mijn billen. Ik krimp een beetje in elkaar, omdat het niet echt prettig voelt. 'Anders ga ik je wel pijn doen.'
'Nee, alsjeblieft,' smeek ik.
'Dan zeg me verdomme eerlijk wanneer je klaarkomt.' Hij verandert de bewegingen van zijn vingers en oefent met zijn duim druk uit op mijn clitoris. Het is enerzijds irritant hoe goed hij door lijkt te hebben wat ik fijn vind, maar anderzijds zo ontzettend lekker. 'Het heeft geen zin om tegen me te liegen, Isabel. Ik ken je lichaam nu al beter dan jijzelf.'
Ik luister maar voor de helft, omdat zijn vingers me nogal afleiden. 'Ja,' hijg ik, omdat ik denk dat hij dat wil horen. Op dit moment ben ik bereid om alles te zeggen wat hij maar wil horen, zolang hij me maar de ontlading geeft waar mijn lichaam zo naar verlangt. 'Het spijt me.'
'Zeg het me, schatje.'
'Ik kom,' fluister ik en dat is precies wat ik doe. Ik kom kreunend om zijn vingers klaar, terwijl ik nog een paar keer hijgend herhaal dat ik kom. Holy shit. De sensaties die mijn lichaam betreden zijn overweldigend en ik word voor even licht in mijn hoofd.
Ik bevind me nog ergens in de zevende hemel en besef niet meteen dat hij mijn handen voor mijn lichaam bij elkaar bindt, met de ceintuur van mijn badjas. Net op het moment waarop ik hem wil vragen wat hij aan het doen is, draait hij me om, zodat ik met mijn gezicht richting de balkonrand gericht sta.
'Voorover,' beveelt hij me, maar voordat ik kan reageren, duwt hij mijn bovenlichaam al zelf voorover. Ik pak snel - met mijn bij elkaar gebonden handen - de reling van het balkon vast, om te voorkomen dat ik richting de grond word geduwd.
Mijn badjas wordt omhoog getrokken en nog geen seconde later stoot hij achterlangs bij me naar binnen. Mijn spieren trekken meteen samen, in een zinloze poging om zijn brute invasie te weren, maar al snel ontspant mijn lichaam zich en laat het hem toe.
'Je voelt zo fucking goed.' Ik hoor dat hij zijn ademhaling onder controle probeert te houden en de wetenschap dat dit voor hem net zo intens is als voor mij, voelt als een opluchting. 'Zo lekker strak…'
Hij begint langzaam te bewegen, alsof hij de tijd ervoor wil nemen. Zodra hij zijn hand naar voren brengt en met zijn vingers druk uitoefent op mijn clitoris, keert de spanning in mijn binnenste terug. Ik ben verbijsterd dat ik al meteen weer op het punt sta om klaar te komen en ik doe mijn uiterste best om dit moment iets langer uit te stellen.
Het lukt me echter niet, want hij is te behendig. Mijn tweede hoogtepunt raast door mijn lichaam en ik voel mezelf schokken. Ik schaam me dood voor hoe mijn spieren rondom zijn penis samentrekken, terwijl hij nog amper begonnen was.
Ik voel hoe mijn haren worden vastgegrepen en ik vervolgens in een snelle beweging naar achteren word getrokken. 'Het spijt me,' zeg ik meteen, volledig buiten adem. De hele tijd sluipt de angstgedachte door mijn hoofd dat ik hem boos maak, waardoor ik voortdurend de neiging voel om mijn excuses aan hem aan te bieden. 'Ik probeerde het uit te stellen, maar ik…'
Hij snoert me de mond door zijn lippen tegen de mijne te drukken en met zijn tong mijn mond aan te vallen. Zijn harde penis bevindt zich nog steeds in me - hij is zelf nog niet klaargekomen - al beweegt hij nu niet meer.
'Ga naar binnen,' zegt hij vervolgens, terwijl hij zich uit me terugtrekt. Ik ben meteen volledig in de war en een tikkeltje in paniek.
Stuurt hij me nou weg?
Hij pakt mijn beide bovenarmen vast en leidt me richting de glazen schuifdeur. 'Ik ga met je mee naar binnen, Isabel,' fluistert hij in mijn oor. Waarschijnlijk heeft hij de angstige blik in mijn ogen opgemerkt. 'We zijn nog niet klaar.'
Hij duwt me naar achteren op het grote bed - dat het grootste gedeelte van onze hotelkamer in beslag neemt - waar ik op mijn rug op terechtkom. Ik kijk toe hoe hij zich vervolgens geheel uitkleedt, een uitzicht waar ik ontzettend van kan genieten.
Ik heb zijn lichaam inmiddels al vaker gezien, maar nog steeds verbaas ik me erover hoe goed hij eruitziet. Hij is atletisch gebouwd, licht getint en bedekt met verschillende tatoeages — iets waar ik normaal gesproken niet per se van houd. Niet zo overdreven opgepompt als die Niko - dat heeft niet mijn persoonlijke voorkeur - maar heerlijk strak en afgetraind. Ik kan wel uren naar hem kijken, zonder me te vervelen.
Het valt me op dat hij geen condoom om heeft, maar misschien heeft hij dat net - buiten - af gedaan. Ik sta er eerlijk gezegd niet heel lang bij stil, want hij pakt een kort moment later mijn knieën vast, duwt mijn benen uit elkaar en begraaft zijn hoofd tussen mijn benen. Zijn warme ademt streelt mijn gevoelige huid en hitte welt meteen weer in me op.
O mijn god. 'Jamie, wacht!' Dit is allemaal veel te overweldigend. Ik heb zojuist twee orgasmes gehad en ik weet niet of ik een derde aankan. 'Niet doen, ik kan niet…'
Hij negeert me en ik voel hoe zijn tong me penetreert. Ik ben nog zo gevoelig en gezwollen van mijn vorige orgasmes, dat ik niets anders kan doen dan me overgeven aan de opbouwende druk en het kloppende gevoel van mijn klit. Ik wil hem nog steeds zeggen dat hij moet stoppen, maar ik ben volledig de weg kwijt en vergeet alles om me heen.
Zodra hij zijn tong verplaatst naar mijn clitoris en erop begint te zuigen, weet ik dat ik verloren ben. Ik kom vrijwel meteen hevig kreunend klaar, met misschien wel het krachtigste orgasme dat ik tot nu toe heb ervaren.
Tijd om bij te komen krijg ik niet, want hij ligt al meteen bovenop me en dringt zichzelf weer bij me naar binnen. Hij brengt mijn vastgebonden handen boven mijn hoofd en houdt ze daar met zijn sterke handen vast.
Zijn tempo is nu niet meer rustig en langzaam - zoals eerder op het balkon - maar hard en ruw. Het doet pijn, maar mijn lichaam is niet meer in staat om dat te voelen. Het voelt alsof ik dronken ben, door wat hij met me doet, en er lijkt maar geen einde aan te komen.