Webshop

Wil jij een exemplaar van 'ONVOLLEDIG' - deel 2 van het 'Beschadigd Duet' - mét persoonlijke boodschap? ♡ Bestel deze dan TIJDELIJK - zonder verzendkosten - via deze webshop!

 

Let op: Deze actie is alleen mogelijk als je in Nederland woont!

Woon jij in België en wil je ook graag een exemplaar? Stuur mij dan even een bericht, dan kunnen we vast iets regelen!

 

Klik hier voor de flaptekst van het boek.

TIJDELIJK weer terug in de webshop: de mogelijkheid voor een gesigneerde paperback van 'ONVOLMAAKT' - zonder de verzendkosten - te bestellen! 

 

⚠ Alleen mogelijk als je in Nederland woont!

Woon jij in België en wil je ook graag een gesigneerd exemplaar? Stuur mij dan een berichtje, dan kunnen we vast iets regelen!

 

Klik hier voor de flaptekst van het boek.

DENK AAN HET INVULLEN VAN JE VOOR- EN ACHTERNAAM IN VERBAND MET DE PERSOONLIJKE BOODSCHAP!

Kleine lettertjes:

- Ik zal alle paperbacks zo snel mogelijk naar jullie verzenden, maar aangezien het schrijven van de persoonlijke boodschappen eventjes tijd in beslag neemt, is de kans heel groot dat je het boek pas ontvangt na de releasedatum. Heb je geen geduld en wil je het boek meteen lezen? Dan adviseer ik je om deze via de reguliere verkoopkanalen te bestellen
- De bestelling is pas voltooid wanneer ik de betaling van je ontvangen heb. Natuurlijk kan het altijd voorkomen dat je dit - in alle drukte van de dag - vergeet. In dat geval zal ik je een mailtje sturen (vul dus het juiste emailadres in), maar als ik daarna nog niets ontvangen heb, dan moet ik je bestelling helaas annuleren.
- Betalingen worden verwerkt via IDeal. Let goed op dat je het juiste bestelnummer - deze staat op de factuur die je in je mailbox ontvangt - erop vermeld, want zo weet ik aan wie ik de persoonlijke boodschap moet richten :)
- Deze actie is tijdelijk geldig van 8 februari t/m 18 februari. Daarna kun je uiteraard wel nog een paperback (niet gesigneerd) bestellen via de reguliere verkoopkanalen.
- E-books zijn ten alle tijden te bestellen!
- Indien je beide exemplaren besteld, zullen deze wel als apart pakketje verzonden worden. Daardoor kan het zo zijn, dat je beide exemplaren op een andere dag ontvangt (zeer onwaarschijnlijk, maar ik benoem het toch maar even erbij).
- Heb je vragen, is je pakketje niet aangekomen, of wat dan ook... schroom niet om contact met mij op te nemen! Dat kan via Facebook, Instagram, of via een contactformulier op deze website.