Boeken

De uitgebrachte boeken zijn te koop via de reguliere verkoopkanalen.
Wanneer er een speciale actie is, zijn er ook boeken te koop via de webshop op deze website. Indien dit het geval is, dan wordt dit vooraf aangekondigd via social media.

Beschadigd duet

Onvolmaakt

Isabel

Toen ik voor mijn vriend naar de andere kant van de wereld verhuisde, had ik nooit verwacht hem met een andere vrouw in bed aan te treffen. Ik twijfelde geen moment en pakte meteen mijn spullen, vastberaden om nooit meer terug te keren. Ook al ben ik nu moederziel alleen, in een vreemd land en heb ik amper geld om rond te komen.
Diezelfde avond loop ik James tegen het lijf en ik laat me verleiden om met zijn boot mee op reis te gaan. Al snel kom ik erachter dat onze ogenschijnlijk toevallige ontmoeting, helemaal niet zo toevallig was.

James

Vanaf het allereerste moment dat ik Isabel zag, wist ik meteen dat ik haar wilde hebben en besloot ik er alles aan te doen om haar te krijgen. Al vrij snel ontdekte ik dat ze het bloed onder mijn nagels vandaan haalt en dat ik mezelf amper kan beheersen met haar in mijn buurt. Toch wil ik haar nergens anders hebben, dan dicht bij mij.
Kunnen we iets maken van deze onvolmaakte relatie? Of zijn we beiden te beschadigd?

Onvolmaakt is het eerste deel van het Beschadigd-duet.


onvolledig

Isabel

Toen ik er achter kwam dat er nog een kans bestond om hem te redden, twijfelde ik geen seconde en rende ik zonder na te denken op het gevaar af. Op dat moment wist ik echter nog niet dat hij niet degene was die gered moest worden. Onze happily ever after was namelijk niet zo vanzelfsprekend als ik dacht. Net toen ik dacht dat de rust wederkeerde, werd ik geconfronteerd met geesten uit mijn verleden en daardoor realiseerde ik me dat ik nog een lange weg te gaan heb.

Het is een weg die ik alleen af moet leggen, want ik wil James niet meesleuren in de ellende van mijn beschadigde leven.

James

Ik was er van overtuigd dat mijn bonustijd verstreken was, totdat zij het in haar hoofd haalde om me weg te komen halen uit de hel. Ik wist meteen dat alle gebeurtenissen haar blijvend zouden beschadigen… maar ik wist toen nog niet hoe beschadigd ze eigenlijk al was.

Ze probeert me steeds meer weg te duwen, maar daar laat ik me niet door tegenhouden. Zonder haar ben ik namelijk niet meer compleet. Zonder haar ben ik onvolledig.


All- in met valentijn

Het is niet de eerste keer dat mijn kwetsbare, jongere broertje zichzelf in de nesten werkt en ook niet de eerste keer dat ik zijn problemen probeer op te lossen. Een of andere sukkel heeft hem enorm veel geld geleend, zodat hij deel kon nemen aan een illegaal pokertoernooi en nu komt hij zijn geld opeisen.
Dat is helaas niet het enige dat hij komt opeisen.
Hij doet een voorstel aan mij om de schuld van mijn broertje op een andere manier af te lossen. Ik heb vrijwel alles voor mijn broertje over - hij is mijn zwakke plek - en ik wil hem koste wat het kost beschermen, maar dit… dit gaat allemaal wel erg ver.
Heb ik echter wel een keuze hierin?

 

All-in met valentijn is een korte novelle die onderdeel was van de valentijn-box van SVM-Publishing.
Het boek is tevens los te verkrijgen via de reguliere verkoopkanalen.


Niemand serie

Deze serie gaat over de naïeve Rose, een jonge vrouw die veel uitdagingen in haar leven tegenkomt. Ze heeft een valse start in het leven gehad, door op jonge leeftijd al te moeten vechten voor haar bestaan. Dit heeft haar blijvend beschadigd, ook al ziet ze dit zelf absoluut niet zo.
Op latere leeftijd lijkt het haar ook niet mee te zitten, wanneer ze een relatie krijgt met Dennis, een agressieve man, die zijn woede ook regelmatig op haar zegeviert. 
Ze leert een nieuwe man kennen, die haar een uitweg lijkt te bieden voor al haar problemen, maar tegelijkertijd een hoop nieuwe problemen met zich meebrengt. Rose heeft moeite met mensen te vertrouwen - door alles wat ze heeft meegemaakt - zo ook bij deze man. Maar misschien is dat wantrouwen deze keer wel volledig terecht.

De Niemand-Serie bestaat uit de delen:
- Niemand is zomaar aardig
- Niemand is zoals jij
- Niemand mag het weten
- Niemand is perfect
- Niemand zonder jou

 

Release data: 
- Niemand is zomaar aardig: mei 2021

- Niemand is zoals jij: november 2021


IK Ben GEEn Engel!

 
Korte inhoud
Al mijn hele leven noemt iedereen me lief.
Dat vond ik nooit een probleem, totdat mijn vriend me dumpte om die reden.
Dus toen mijn huisgenoten voorstelden om mee te gaan op hun tripje, nam ik voor het eerst in mijn leven een impulsieve beslissing door mee te gaan.
Misschien kon ik zo mijn good-girl imago kwijtraken.
Maar het bleef niet bij die ene beslissing. Er volgde nog een… en nog een…
Was ik te ver gegaan?
Eén ding weet ik nu helemaal zeker: ik ben geen engel!

 

Ik ben geen engel! is een korte novelle die onderdeel is van de zomer-box van SVM-Publishing.
Het boek is tevens los te verkrijgen via de reguliere verkoopkanalen.


boeken die nog uit moeten komen


ZWarte CHemie Serie

Dit verhaal was in 2020 deels online te lezen, onder de naam 'Tot de dood ons scheidt'.
Het verhaal is geheel herschreven en wordt in 2022 uitgebracht als een vierdelige serie.
Het genre is dark (stalker) romance en de serie zal bestaan uit vier delen.

 

De Zwarte Chemie serie bestaat uit de volgende delen:

Deel 1: Vergif
Deel 2: Verdampen
Deel 3: Verbranding
Deel 4: Verbinding

 

Release datum deel 1: 2022


GEef me wat ik wil

In 2019 heb ik een 'wedstrijd' gehouden, waarin mijn lezers het thema voor mijn volgende boek mochten kiezen.
Er werd massaal gekozen voor meer erotiek en uiteindelijk is daar het verhaal 'Geef me wat ik wil' uit ontstaan.

De online versie wordt aangepast en het verhaal wordt geheel herschreven, naar een nóg erotischer verhaal (veel erotischer dan ik normaal schrijf & met een BDSM verhaallijn).

In het voorjaar van 2022 wordt het boek als standalone uitgebracht.