Boeken

De uitgebrachte boeken zijn te koop via de reguliere verkoopkanalen.
Wanneer er een speciale actie is, zijn er ook boeken te koop via de webshop op deze website. Indien dit het geval is, dan wordt dit vooraf aangekondigd via social media.

Beschadigd duet

Onvolmaakt

Isabel

Toen ik voor mijn vriend naar de andere kant van de wereld verhuisde, had ik nooit verwacht hem met een andere vrouw in bed aan te treffen. Ik twijfelde geen moment en pakte meteen mijn spullen, vastberaden om nooit meer terug te keren. Ook al ben ik nu moederziel alleen, in een vreemd land en heb ik amper geld om rond te komen.
Diezelfde avond loop ik James tegen het lijf en ik laat me verleiden om met zijn boot mee op reis te gaan. Al snel kom ik erachter dat onze ogenschijnlijk toevallige ontmoeting, helemaal niet zo toevallig was.

James

Vanaf het allereerste moment dat ik Isabel zag, wist ik meteen dat ik haar wilde hebben en besloot ik er alles aan te doen om haar te krijgen. Al vrij snel ontdekte ik dat ze het bloed onder mijn nagels vandaan haalt en dat ik mezelf amper kan beheersen met haar in mijn buurt. Toch wil ik haar nergens anders hebben, dan dicht bij mij.
Kunnen we iets maken van deze onvolmaakte relatie? Of zijn we beiden te beschadigd?

Onvolmaakt is het eerste deel van het Beschadigd-duet.


onvolledig

Isabel

Toen ik er achter kwam dat er nog een kans bestond om hem te redden, twijfelde ik geen seconde en rende ik zonder na te denken op het gevaar af. Op dat moment wist ik echter nog niet dat hij niet degene was die gered moest worden. Onze happily ever after was namelijk niet zo vanzelfsprekend als ik dacht. Net toen ik dacht dat de rust wederkeerde, werd ik geconfronteerd met geesten uit mijn verleden en daardoor realiseerde ik me dat ik nog een lange weg te gaan heb.

Het is een weg die ik alleen af moet leggen, want ik wil James niet meesleuren in de ellende van mijn beschadigde leven.

James

Ik was er van overtuigd dat mijn bonustijd verstreken was, totdat zij het in haar hoofd haalde om me weg te komen halen uit de hel. Ik wist meteen dat alle gebeurtenissen haar blijvend zouden beschadigen… maar ik wist toen nog niet hoe beschadigd ze eigenlijk al was.

Ze probeert me steeds meer weg te duwen, maar daar laat ik me niet door tegenhouden. Zonder haar ben ik namelijk niet meer compleet. Zonder haar ben ik onvolledig.


All- in met valentijn

Het is niet de eerste keer dat mijn kwetsbare, jongere broertje zichzelf in de nesten werkt en ook niet de eerste keer dat ik zijn problemen probeer op te lossen. Een of andere sukkel heeft hem enorm veel geld geleend, zodat hij deel kon nemen aan een illegaal pokertoernooi en nu komt hij zijn geld opeisen.
Dat is helaas niet het enige dat hij komt opeisen.
Hij doet een voorstel aan mij om de schuld van mijn broertje op een andere manier af te lossen. Ik heb vrijwel alles voor mijn broertje over - hij is mijn zwakke plek - en ik wil hem koste wat het kost beschermen, maar dit… dit gaat allemaal wel erg ver.
Heb ik echter wel een keuze hierin?

 

All-in met valentijn is een korte novelle die onderdeel was van de valentijn-box van SVM-Publishing.
Het boek is tevens los te verkrijgen via de reguliere verkoopkanalen.


boeken die nog uit moeten komen

Niemand serie

Deze serie gaat over de naïeve Rose, een jonge vrouw die veel uitdagingen in haar leven tegenkomt. Ze heeft een valse start in het leven gehad, door op jonge leeftijd al te moeten vechten voor haar bestaan. Dit heeft haar blijvend beschadigd, ook al ziet ze dit zelf absoluut niet zo.
Op latere leeftijd lijkt het haar ook niet mee te zitten, wanneer ze een relatie krijgt met Dennis, een agressieve man, die zijn woede ook regelmatig op haar zegeviert. 
Ze leert een nieuwe man kennen, die haar een uitweg lijkt te bieden voor al haar problemen, maar tegelijkertijd een hoop nieuwe problemen met zich meebrengt. Rose heeft moeite met mensen te vertrouwen - door alles wat ze heeft meegemaakt - zo ook bij deze man. Maar misschien is dat wantrouwen deze keer wel volledig terecht.

De Niemand-Serie bestaat uit de delen:
- Niemand is zomaar aardig
- Niemand is zoals jij
- Niemand mag het weten
- Niemand is perfect

 

Release datum: 
- Niemand is zomaar aardig: 28 maart 2021


Erecode

Emma Myrtaj groeit op in New York, als dochter van een Krye - de hoogste baas van een Albanees maffia syndicaat - en heeft het daardoor niet altijd gemakkelijk. Na haar studie verhuist ze samen met haar beste vriendin Kristina naar Los Angeles, om daar eindelijk het normale leven te leiden wat haar vader nooit toeliet. 

Zonder de nabijheid van haar invloedrijke vader durven mannen pas naar haar om te kijken en één van die mannen trekt in het bijzonder haar aandacht: de Italiaanse Alessandro Di Maggio. Al snel blijkt dat er een reden is waarom hij haar aandacht weet te trekken en komt Emma voor een aantal lastige keuzes te staan.

 

Release datum: nog onbekend


Geef me wat ik wil

Nina heeft de touwtjes altijd volledig in handen en plant alles tot in detail, zodat ze altijd krijgt wat ze wil.
Ongeveer een jaar geleden is ze in het huwelijksbootje gestapt met Lars, haar jeugdliefde van de middelbare school. Sindsdien is Nina klaar voor de volgende stap in hun relatie en wil ze niets liever dan moeder worden van haar eigen kindje.
Na een jaar proberen - en vooral veel plannen - is het echter nog steeds niet gelukt en de reden daarvoor blijkt bij Lars te liggen. Nina is niet van plan om zich hier zomaar bij neer te leggen, want ze moet en ze zal moeder worden… met of zonder Lars.
Ze bedenkt een plan om haar huwelijk te redden en alsnog zwanger te worden, door middel van een 'geplande' one-night-stand met een andere man. Ze heeft alles tot in de puntjes gepland en niemand weet er iets vanaf, inclusief Lars en de man die ze heeft uitgezocht voor haar one-night-stand. 
Volgens Nina kan er helemaal niets meer mis gaan en is haar plan waterdicht... maar dit loopt compleet anders dan ze dacht.
Ze loopt Daniel tegen het lijf, een man die de controle op zijn leven geheel verloren is en nu ook dreigt om Nina’s leven volledig overhoop te gooien.

 

Release datum: nog onbekend


Tot de dood ons scheidt

De titel van dit verhaal kan eventueel nog veranderen

Wanneer Mila op dertienjarige leeftijd - op een nogal aparte manier - een oudere jongen ontmoet, die haar laat weten hoe mooi hij haar vindt, is ze behoorlijk onder de indruk. Hij vertelt haar echter dat ze te jong is en maar moet wachten tot ze achttien is, want dan… Hij maakt zijn zin niet af en wekenlang slaat Mila’s fantasie op hol door de woorden van deze onbekende jongen.
Naarmate de tijd verstrijkt - en ze nooit meer iets van deze jongen hoort - vervaagt hij langzaam uit haar gedachten, totdat ze vlak voor haar achttiende verjaardag slachtoffer wordt van aanranding. Ze krijgt hulp uit onverwachte hoek en dan blijkt dat ze al jaren beschermd wordt door diezelfde jongen als zoveel jaar geleden.
Is het echter wel bescherming? Of is er eerder sprake van een obsessie, waarin de grenzen tussen beschermen en bezitten steeds meer vervagen?

 

Dit dark-romance verhaal is een serie, bestaande uit meerdere delen.

 

Release datum deel 1: najaar 2021