Dit verhaal is niet langer te lezen via deze website

Wil je het toch graag lezen? Dat kan, want het verhaal is te lezen via Kobo (Plus) als volledig e-boek!

Klik hier om het boek te kopen of te lezen via Kobo Plus.

Waar gaat het boek over? 

Nina heeft de touwtjes altijd volledig in handen en plant alles tot in detail, zodat ze altijd krijgt wat ze wil. Ongeveer een jaar geleden is ze in het huwelijksbootje gestapt met Lars, haar jeugdliefde van de middelbare school. Sindsdien is Nina klaar voor de volgende stap in hun relatie en wil ze niets liever dan moeder worden van haar eigen kindje.
Na een jaar proberen - en vooral veel plannen - is het echter nog steeds niet gelukt en de reden daarvoor blijkt bij Lars te liggen. Nina is niet van plan om zich hier zomaar bij neer te leggen, want ze moet en ze zal moeder worden, met of zonder Lars.
Ze bedenkt een plan om haar huwelijk te redden en alsnog zwanger te worden, door middel van een 'geplande' one-night-stand met een andere man. Ze heeft alles tot in de puntjes gepland en niemand weet er iets vanaf, inclusief Lars en de man die ze heeft uitgezocht voor haar one-night-stand.
Volgens Nina kan er helemaal niets meer mis gaan en is haar plan waterdicht... maar dit loopt compleet anders dan ze dacht.
Ze loopt een man tegen het lijf die de controle op zijn leven geheel is verloren en nu ook dreigt om Nina’s leven volledig overhoop te gooien.