Hoofdstuk 10

Noah

 

Ik werp een voorzichtige - en vooral stiekeme - blik over mijn schouder, wanneer ik haar aanwezigheid in de ruimte denk op te merken. Ze staat in de deuropening, maar het is overduidelijk dat ze nog wat meer tijd nodig heeft om over zowel de spreekwoordelijke als de daadwerkelijke drempel heen te stappen.
Eerlijk gezegd had ik absoluut niet verwacht dat ze dit zou durven, maar ik ben aangenaam verrast door haar lef. Of… nou ja, ze is nog niet helemaal naar binnen gelopen en ze kan zich elk moment nog omdraaien — al hoop ik echt fucking hard dat ze dat niet doet.
Ik hoop niet dat ze dit achteraf zal denken dat ik misbruik heb gemaakt van de kwetsbare positie waarin ze zich momenteel bevindt, want dat is wel het laatste wat ik wil doen. Ze heeft overduidelijk afleiding nodig en die wil ik haar maar al te graag geven. Dat ik daar zelf ook zo mijn voordeel uit kan halen, speelt voor mij geen enkele rol.
Het draait voor mij volledig om haar en wat ik kan doen om haar pijn te verzachten.
Ze schraapt haar keel — overduidelijk bedoeld om mijn aandacht te trekken. Ik draai mijn hoofd en zie dat ze inmiddels ergens halverwege de badkamer staat, met een hand leunend op mijn wasbak. 'Hoi,' zegt ze wanneer mijn blik de hare ontmoet. Ze klinkt verlegen, op een schattige manier. 'Mag ik… erbij komen?'
Mijn mondhoeken krullen omhoog en ik draai mijn hoofd snel weer terug, voordat ze het gevoel krijg dat ik haar uitlach. 'Geen vragen stellen waar je het antwoord al op weet, Haley.'
Misschien ben ik enorm ongeduldig, maar voor mijn gevoel duurt het vervolgens een eeuwigheid voordat ze de deur van mijn douchecabine opent. De stoom van het loeihete water klaart deels op, door de koude stroming lucht die Haley met zich meebrengt. Voor heel even weet ik niet goed hoe ik me moet gedragen en vooral waar ik moet kijken — niet omdat ik verlegen ben, maar omdat ik haar niet in verlegenheid wil brengen.
Ik draai me langzaam om, zodat ik niet meer met mijn rug naar haar gericht sta. Het kost me verdomde veel moeite om mijn ogen niet over haar hele lichaam te laten glijden. In de afgelopen weken - sinds ik haar voor het eerst zag - is ze het middelpunt van mijn fantasie geweest en ik ben heel erg benieuwd of de werkelijkheid enigszins in de buurt komt daarvan.
Haar pikzwarte ogen blijven me echter vasthouden - waarschijnlijk omdat zij zelf niet durft te kijken - en dat zorgt ervoor dat ik mezelf weet te beheersen. Rondom haar prachtige lippen speelt een nerveus glimlachje, wanneer ze nog een keer zachtjes zegt: 'Hoi…'
'Hey…' Ik adem langzaam in en merk al meteen dat het verdomd lastig is om mezelf te beheersen. Ik wil naar haar kijken, haar voelen, haar nemen… maar ik zal haar het tempo moeten laten bepalen.
Het puntje van haar tong glijdt langs haar lippen en mijn blik is er meteen op gefixeerd. Vervolgens trekt ze haar voortanden - langzaam en bijtend - over haar onderlip.
Fuck, waarom doet ze dat nu?
Ik slik, sluit mijn ogen en neem een kort moment om mezelf tot bedaren te brengen. Ik bal mijn vuisten naast mijn zij, omdat mijn handen letterlijk tintelen door het gebrek aan aanraking.
Ik voel plots iets tegen mijn borstkas en ik durf in eerste instantie niet te geloven dat het haar hand is. Mijn ogen blijven gesloten, omdat ik bang ben dat wanneer ik ze open, ik tot de ontdekking kom dat ze me helemaal niet aanraakt. Ik durf te wedden dat ik vervolgens haar lippen tegen mijn huid voel, in de buurt van mijn borstspieren. Er komt een stoot lucht uit mijn longen naar buiten, die mijn lichaam zacht grommend verlaat.
Mijn ogen gaan langzaam open en kijken op haar veel kleinere lichaam neer, waarvan de voorzijde geheel tegen mijn lijf geplakt is. Ik zie slechts haar lange, donkere lokken - zeiknat door het douchewater - haar smalle schouders en de bovenste ronding van haar heerlijke kont.
Ik plaats een van mijn handen op haar heup en de andere tegen de achterzijde van haar hoofd. Mijn ogen blijven op haar gericht, terwijl haar lippen een spoor trekken over de huid rondom mijn borstspieren. Ze daalt een beetje af richting mijn buik en ik weet zeker dat als ze nog twee á drie centimeter door haar knieën zou zakken, haar fucking lekkere tieten mijn keiharde pik zouden omsluiten. Godver, hoe lekker zou het zijn om haar… niet aan denken.
'Je maakt me echt helemaal gek, Haley,' geef ik hardop toe. 'Ik wil je zo fucking graag…'
Haar lippen komen los van mijn huid en ze kantelt haar hoofd naar achteren, zodat ze me vanonder haar volle, donkere wimpers aankijkt. 'Neem me dan.'
Ik adem diep en langzaam in - zonder enige haast - en verplaats mijn hand van de achterzijde van haar hoofd naar haar wang, waar ik met mijn duim langs haar huid strijk. Haar pikzwarte ogen lijken op dit moment nog donkerder te worden, gevuld met hetzelfde verlangen als door mijn aderen stroomt.
Normaal gesproken zou dit het moment zijn waarop ik duidelijk zou maken dat dit - wat op het punt staat te gebeuren - eenmalig is, om te voorkomen dat we beiden andere verwachtingen creëren en daar achteraf gezeik over kan ontstaan. Bij Haley voel ik echter de noodzaak om het tegengestelde duidelijk te maken. Ik wil haar niet één keer, zelfs niet twee keer. 'Dit is niet alleen voor vanavond,' vertel ik haar, maar ik verbeter mezelf snel. 'Ik wil niet dat dit alleen voor vanavond is.'
Ze glimlacht. 'Het is niet alleen voor vanavond, Noah.'
Die woorden zijn alles wat ik nodig heb, om voorover te leunen en mijn mond tegen de hare te drukken. De voorzichtigheid waarmee ik haar net nog benaderde is helemaal verdwenen en ik wil nog maar één ding: haar volledig de mijne maken.
Ik laat haar mond weer los en dwing haar met mijn lichaam naar achteren, waarna ik haar tegen een van de glazen wanden van mijn douchecabine druk. Ik pak haar beide polsen vast en pin haar armen vast naast haar lichaam. Eindelijk kan ik schaamteloos mijn blik over haar lichaam laten glijden en… holy shit, dit is nog zo veel beter dan in mijn fantasie.
Haar huid ziet er zacht uit en wanneer ik een van haar polsen loslaat, om mijn hand in haar hals te plaatsen, kan ik voelen dat mijn ogen gelijk hadden. Haar huid is een paar tinten donkerder dan de mijne, waardoor goed zichtbaar is waar mijn huid eindigt en de hare begint.
Ik laat zowel mijn hand als mijn ogen langzaam over haar lichaam naar beneden zakken. Eerst over haar hals, dan over haar schouder en dan de mooiste tieten die ik ooit in mijn leven gezien heb. Haar tepels zijn klein, donkerroze en ondanks de warmte van het douchewater, prijken ze recht vooruit alsof ze naar me wijzen.
'Je bent… Zo. Verdomde. Mooi,' fluister ik, terwijl mijn hand automatisch afglijdt richting haar borsten en mijn vingertoppen over haar tepels glijden. Haar ademhaling verzwaart meteen en die kleine lichamelijke reactie zorgt ervoor dat mijn mondhoeken omhoog krullen. Ik wil meer — zo fucking veel meer. 'Mag ik…'
Ze onderbreekt me, door haar wijsvinger tegen mijn lippen te drukken. 'Niet vragen, Noah.' Ze vervangt haar wijsvinger door haar lippen en slaat vervolgens haar armen om mijn hals, zodat onze lichamen dichter tegen elkaar gedrukt worden. 'Gewoon doen.'
'In dat geval…' mompel ik, zonder haar mond helemaal los te laten. Ik wil niets liever dan haar in mijn bed, zodat ik de tijd kan nemen om van elke centimeter van haar lichaam te genieten.
Ik til haar aan haar heupen omhoog en alsof we perfect op elkaar afgestemd zijn, wikkelt ze meteen haar benen om mijn middel. Onze monden laten elkaar geen moment los, alsof we een hoop verloren tijd in te halen hebben — zo voelt het immers wel.
Met mijn voet duw ik de glazen deur van mijn douchecabine open en ik draag haar de badkamer uit. Het water van de douche stroomt nog en onze lichamen zijn beiden kletsnat, maar dat kan me niet zo veel schelen. Op dit moment heb ik belangrijkere zaken aan mijn hoofd.
Bij mijn bed aangekomen leg ik haar voorzichtig neer en ik neem vervolgens even de tijd om van dit prachtige uitzicht te genieten. 'Bevalt het?' giechelt ze op een toon die veel zelfverzekerder is dan ik achter haar gezocht had.
'Meer dan dat.' Ik loop naar mijn nachtkastje en haal een condoom uit het pakje wat ik in mijn lade bewaar. Ondertussen kan ik mijn ogen geen seconde van haar afhouden, maar gelukkig lijk ik hetzelfde effect op haar te hebben. Ze volgt namelijk elke beweging die ik maak.
Met het condoom nog in mijn hand, neem ik liggend naast haar plaats op het bed. Ik trek haar tegen me aan en al snel vinden onze lippen elkaar weer, om verwikkelt te raken in een hartstochtelijke - maar vooral erg geile - kus.
Ik heb totaal geen haast. Sterker nog: dit moment kan wat mij betreft niet lang genoeg duren. Haley daarentegen lijkt wel enige haast te hebben, want tijdens onze zoen rolt ze bovenop mijn lichaam en rukt ze zowat het condoom uit mijn hand.
'Goh, ik dacht dat jij… verlegen was,' plaag ik haar, terwijl ze de verpakking van het condoom vliegensvlug openscheurt en schaamteloos neerkijkt op mijn erectie die ergens tussen ons in zweeft. Inmiddels heb ik wel door dat ze helemaal niet verlegen is. Haley is waarschijnlijk het type a lady in the streets and a freak in the sheets. Perfect voor mij. 'Ik geloof dat ik mij daarin vergist heb.'
'Ik geloof het ook,' grinnikt ze. Ze grijpt zonder enige gène mijn pik vast en doet het condoom om — een handeling die ze overduidelijk niet voor het eerst uitvoert. Fuck, ik wil helemaal niet denken aan de dingen die ze hiervoor - voor mij - gedaan heeft. Die gedachte wordt gelukkig wel meteen weer verdrongen door de ondeugende blik die ze me geeft, terwijl ze op me neerkijkt en haar nagels krassend over mijn borstkas laat gaan. 'Ben jij verlegen, Noah?'
Ik schud mijn hoofd en op datzelfde moment drukt ze haar nagels diep in mijn huid, waardoor er een pijnscheut door me heen schiet. 'Daag je me uit, Haley?' Ik pak haar polsen beet, werp haar van me af en draai ons zo om, dat ik bovenop haar terecht kom.
'Misschien.' Ze doet een poging om haar lippen tegen de mijne te drukken, maar ik houd haar polsen zo stevig tegen het bed dat ze daar de kans niet voor krijgt. Ik zie dat het haar irriteert en amuseert tegelijkertijd. 'Wat ga je daar tegen doen?'
Zonder haar vraag te beantwoorden - mondeling dan - stoot ik bij haar naar binnen. Het is fucking overweldigend en normaal gesproken zou ik dit niet op deze manier aanpakken, maar ze vraagt erom en ik kan - en wil - haar niets weigeren.
'Ah, shit…' Ze sluit haar ogen en laat haar hoofd naar achteren vallen. Voor heel even schiet de gedachte door mijn hoofd dat ik haar misschien pijn heb gedaan en wil ik haar vragen of ze oké is, maar wanneer ik haar mondhoeken omhoog zie krullen, houd ik wijselijk mijn mond.
Ik begin te bewegen en mijn lippen belanden weer op de hare — alsof ze een magneet is die me voortdurend aantrekt. Ik verlies mezelf in haar, op meerdere manieren… en het voelt fucking goed.