Vecht voor mij

Synopsis

De tweeëntwintigjarige Haley is grotendeels opgevoed door haar grootmoeder, een verbitterde vrouw die op op jonge leeftijd haar man verloor en met de zorg voor haar losbandige, zestienjarige, zwangere dochter achterbleef. Na Haley’s geboorte heeft haar grootmoeder de zorg voor Haley op zich genomen, omdat haar moeder maar niet volwassen lijkt te willen worden.
Mede door de waarschuwingen van haar grootmoeder, is Haley vastberaden om niet in de voetsporen van haar wilde en onvolwassen moeder te treden. Hierdoor heeft ze een gigantische muur om zichzelf heen gebouwd en probeert ze iedereen buiten te houden die volgens haar een slechte invloed kan hebben — iedereen die in haar ogen te veel op haar moeder lijkt. Ze schaamt zich ronduit voor het gedrag van haar moeder, al helemaal wanneer ze haar op louche plekken op moet halen, omdat ze het tijdens haar stapavondjes zo bont heeft gemaakt, dat ze niet meer zelfstandig naar huis kan.
Wanneer ze haar moeder voor de zoveelste keer in een kroeg op moet halen, ontmoet ze kickbokser Noah. Hij is alles wat zij verafschuwt met zijn directe houding, zichtbare verwondingen van zijn gevechten en de louche buurt waar ze hem aantreft. Zij wekt echter wel meteen zijn interesse en de vechter zet zijn zinnen op haar, niet van plan om te stoppen totdat hij deze overwinning binnen heeft gesleept.
Lukt het hem om door haar harde buitenkant te breken, of heeft ze haar muurtjes zo hoog opgebouwd, dat niemand er doorheen kan?

Let op! Dit verhaal bevat expliciete seks-scènes en is niet geschikt voor lezers onder de 18 jaar!


Hoofdstukken